U11

U11 Drenge

Holdet består af 15 glade drenge, som alle er vilde med fodbold. Drengene træner to gange om ugen, og er tilmeldt turneringer for både 3 mands hold og 5 mands hold.

Holdet har en facebookgruppe, IFA Årgang 2008, denne bruges til kommunikation af al information om træninger, kampe, stævner og div. arrangementer.

Vi har altid plads til nye spillere, så har du en dreng som har lyst til at prøve at spille med os, så kom til en af vores træninger eller kontakt os for yderlige information.

Mvh Trænerteamet
Ruben og René

U7

Træningstider U11 drenge udendørs

Mandag og onsdag fra kl. 16.45 - 18.00.

Træningslejr 2015

Drengene havde træningslejr i april måned 2015. De mødtes lørdag formiddag, hvor de trænede inden frokosten. Dernæst var der arrangeret træningskampe mod Vorup FB og IFA U8, der blev både spillet 3 mands og 5 mands kampe. Forældrene heppede fra sidelinjen under kampene, og da kampene var slut fik drengene og deres familier kaffe, boller og kage sammen.

Herefter gik turen til Auto C Park, hvor vi skulle se Randers FC-FC Vestsjælland. Vi kom ind i familieafsnittet, så her kunne de låne bannere, blive malet i hovederne mm. Det var en super oplevelse.

Efter kampen var der aftensmad, hygge og overnatning i klubhuset. Søndag morgen var der morgenmad, afslapning og lidt træning inden drengene blev hentet igen.

Alle forældre har rost arrangementet, så mon ikke succesen bliver gentaget til næste forår.

Galleri fra diverse kampe

Trænere U11 drenge

Ruben Bjerre
Tlf.: 40832650

Rene Sørensen
Tlf.: 20638249

Spillested udendørs

Stevnstrup Stadion
Stationsvej 34
Stevnstrup
8870 Langå

Se på kort