U9 - HOG Vinter Champions League

Dato: 05-02-2018

HOG Vinter Champions League

Ifa U9 drenge har vinteren 2017/2018 deltaget iHOG Hinnerup Vinter Champions League række a som er en turnering med deltagelse af de bedste hold fra Århus, FC Midtjylland, Silkeborg, Randers og så lille Stevnstrup. Det er en 5-mands-turnering der spilles på kunstgræs og en kamp ad gangen a 2x25 min over 4 runder

Første kamp var mod hjemmeholdet HOG, hvor vi skulle helt hen i sidste minut før Ifa direkte på frispark afgjorde kampen til 1-2 efter en ellers velspillet kamp men med alt for mange brændte chancer.

Næste kamp var mod Ikast, som er de bedste fra FCM akademiet. Drengene var noget nervøse, da Ikast har vundet en del turneringer og et virkelig godt hold, og kom da også bagud 3-0. Men med høj moral og god fight fik vi kæmpet os tilbage og førte 3-4 med 2 min tilbage af kampen. Desværre kunne vi ikke stå for presset kampen ud og måtte indkassere 2 mål og tabte 5-4.

Sidste kamp i gruppespillet var mod lyseng fra Århus. En meget hård kamp med mange hårde tacklinger og frispark men god fight fra drengene men igen manglende skarphed i begge ender som gjorde at Kampen endte 2-2, hvilket resulterede i en 2.plads i puljen efter Ikast, som gjorde rent bord. Se en af Ifa scoringerne på hovedstød i video.

Kampen om bronze blev lidt af en udfordring pga Sygdom, men selv med kun en udskifter og to halvsløje spillere blev der kæmpet formidabelt. Vi kom foran 1-0 i anden halvleg på et fantastisk langskud efter flere afslutninger på stolper. Men et par uheldige personlige fejl og mangel på energi i slutningen af kampen gjorde at vi tabte 1-3.

Set i bakspejlet har det været en utrolig flot indsats alle drengene har leveret og faktisk har Ifa været det eneste hold der har presset Ikast for alvor, da de vandt finalen 5-1. Det er ret enestående at disse fyre fra vores lille by Stevnstrup er blandt de bedste i hele midt/Østjylland.