Menu

Åbningssejr til serie 6

Mikkel Kvist Ostrowski
09. april 2021 kl. 18:45
3 mål og rent bur, god start på sæsonen
Der var god stemning i Ulstrup, den kunne mærkes allerede da bilerne trillede ind som perler på en snor. Selv dommeren var alle glade for at se 😀 

Der blev klædt om i den bidende kulde, dejligt der var et halvtag, trods alt - Man glæder sig over de små ting i denne tid.

Men, vi var der for at spille bold! Fodbold ved jeg ikke om jeg vil kalde det, det var først og fremmest en rigtig skidt bane, som ude fra bænken så ud til at volde alle problemer. Selv en ellers boldfast René Sondrup Thygesen så ud til at døje lidt med førsteberøringerne. Modstanderen var heller ikke helt stærkt besat på alle pladser, så de ringede efter alt der kunne kravle og gå(og næsten kunne passe en fodboldtrøje) Men dejligt at alle kom og bidrog til at vi kunne spille.

IFA havde bolden mest, allerede fra kampens start. Men det blev ikke rigtig omsat til afslutninger, til trods for en jætte indsats fra Ali Haydar, ham vender vi tilbage til. Det lykkedes ikke rigtig midtbanen eller angriberne at komme til afslutninger, så derfor kom en jævnligt fremadstormende Mikkel Kvist Ostrowski frem til kanten af feltet og viste vejen med et tordendrøn helt op under overlæggeren 1-0 til IFA.
Herfra kørte maskinen mere smurt og der kom flere og flere chancer til IFA. Ikke længe efter føringsmålet kommer Kristoffer Bræstrup afsted på god aflevering, snyder et par modspillere inden han ved bagerste stolpe finder ingen ringere en selveste Jonas Bak der hiver en iskold Jon Dahl inderside frem og så står der 2-0.

Herfra og et godt stykke frem er der ikke meget at skrive om, ud over førnævnte Ali Haydar der i 2. halveg bragte sig selv i fokus med en brændt chance, som må siges at være ret stor. Imponerende at man kan sparke over mål fra den afstand...Men Ali Haydar gav ikke op, kort tid efter leverede han en sukkerbold til en fremadstormende Silas Lystrup, som desværre brændte ved bagerste stolpe. Kort tid efter var Ali Haydar der igen, denne gang med en bold i dybden til Kristoffer Bræstrup, som på imponerende vis fik bolden helt ind over stregen og bragte IFA på 3-0 og reelt slukkede lyset hos Ulstrup.

Generelt var det ikke en flot eller velspillet kamp, men alle kæmpede og fik det bedste ud af det! Tillykke med sejren
Luk