image Kampens spiller for anden kamp i træk.
Frederik Baltzer Rasmussen
18. april 2021 kl. 17:55
Lokalbrag havde det hele, seks mål, fire gule kort og god fight.
Efter en forrygende sæsonstart med 2 sejre og en målscore på 8, ventede sæsonens (måske) mest betydningsfulde opgør mod Langå.

Efter blot et kvarters tid bragte Langå sig foran på et nedfald efter et ganske ufarligt frispark. Dette mål symboliserede den forfærdelig start IF Alliancen havde fået på kampen. 3 sammenhængende afleveringen var en enormt stor udfordring. Så med andre ord: IF Alliancen var der slet ikke.

Langå IK 1 - IF Alliancen 0

Efter målet begyndte de små kombinationsspil lige pludselig at fungere. Mange afleveringer blev det til, men ingen rigtige farlige afslutninger på mål.

Kort inden dommeren skulle til at fløjte første halvleg af, fightede Jacob Knudsen hele vejen fra venstrebackpositionen op til baglinjen og med et indlæg efterfulgt at en rigtig angriberscoring bragte Jacob Ravn IF Alliancen på 1-1.

Langå IK 1 - IF Alliancen 1

Med ændringer i taktikken i halvlegen varede det ikke længe før end at Anders Lanng fandt vejen til målet efter en særdeles god aflevering fra Casper Randrup.

Langå IK 1 - IF Alliancen 2

Langå kom bragende efterfølgende, og med et ganske udemærket forsøg på en meget presset clearing havner bolden i eget net for anføreren Jonas Bloch, som desværre kom til at bringe balance i regnskabet.

Langå IK 2 - IF Alliancen 2

Kort efter bliver IF Allincen endnu engang fanget på nedfaldet fra en dødbold hvor der til sidst ender en Langåfod på bolden, og bum, så var Langå foran...

Langå IK 3 - IF Alliancen 2

Presset vendte, og pludselig var det IF Alliancen som jagtede en udligning.. Den nyindskiftede Thomas Langvad tilkæmpede sig et straffe i den afgørende fase af kampen, som Anders Lanng sikkert sparker bolden i nettet.