Menu

U9 til weekendstævne i Fredericia

image
Christian Lagoni
06. marts 2022 kl. 14:48
Hyggen, kammeratskabet og fodbolden var i fokus...

Tilbage i første weekend af februar drog 8 drenge og 8 fædre til fodboldstævne i Fredericia. Forventningerne var store, mødrene var blevet hjemme (de fleste af dem) og klubber som Esbjerg, Silkeborg og mægtige FCK stod på menuen.

Stævnet strakte sig fra lørdag morgen til søndag eftermiddag. Vi startede med en fælles indmarch hvor de mere end 600 spillere blev præsenteret holdvis - under høj musik, lyd, lys og røg der passede til stemningen løb de 8 forventningsfulde drenge på banen til stor jubel, oplevelsen blev ikke mindre af at næste hold var FCK, der troppede op med flag, trommer og et kæmpe hold spillere og trænere.

Kampene begyndte og drengene fightede intenst gennem dagens to puljespil. Stævnet var indrettet sådanat man løbende blev rykket op eller ned alt efter om man tabte eller vandt. Det betød at kampene efterhånden som stævnet skred frem blev mere og mere jævnbyrdige. Efter 6 kampe lørdag og en fest under bruseren var drengene klar til at finde vores ”hotel” for natten.

”Hotellet” (eller skolen som det var) husede mange af holdene. IF Alliancen fik vores eget klasselokale som drengene indtog. Efter en stor omgang lasagne og tagfat på det meste af skolen ramte de efterhånden trætte drenge dynerne og faldt hurtigt til ro.

Søndagens kampe var endnu et gruppespil efterfulgt at placeringskampene, igen tætte og drabelige opgør. Vores drenge var trætte, lige som resten af holdene. Drengene kæmpede det bedste de havde lært og endte med at skulle spille finale i den største arena.

Stævnet i Fredericia var fantastisk velorganiseret med fantastiske rammer – virkelig et stævne der kan anbefales til kommende U8 og U9 hold – disse årgange er de eneste der har mulighed for at deltage!

Vi oplevede hvordan hyggen, kammeratskabet og fodbolden var i fokus – både drenge og fædre var glade og trætte da vi kl 15 vendte bilerne mod Stevnstrup igen.

Det gjorde heller ikke noget af drengene endte med at vinde turneringen, med en pokal så stor at de havde svært ved at løfte den i strakte arme.

Tak til alle for en fantastisk tur.

 

 

 

 

Luk