Menu

Yderliggere 4 spillere fra I.F. Alliancen udtaget til Elitehold

image
Morten Simonson
06. februar 2022 kl. 15:30
I.F. Alliancens årgang 2009 har igen leveret spillere til U13 eliteholdet i hhv. Randers Freja FC og Hobro IK

I.F. Alliancens årgang 2009 har igen leveret spillere til U13 eliteholdet i hhv. Randers Freja FC og Hobro IK. Dvs. i alt 9 IFA spillere nu tørner ud på højeste U13 niveau med 6 i Randers Freja FC og 3 i Hobro IK. Det kan vi som klub være utroligt stolte af. Da begge hold er endt i samme pulje venter der et drabeligt lokalopgør den 9. april for de gamle holdkammerater.

Malthe Kvols Neergaard, som har spillet i IFA siden U5, er udtaget til Randers Freja FCs trup efter lang tids kamp. Malthe har siden U10 været tilknyttet RF TOP-center (nu ATK) og udvist viljestyrke, tålmodighed og gåpåmod, hvilket har båret frugt. Han har forbedret sit defensive spil og altid mødt udfordringer med godt humør.

Da U13 overgår til 11-mands fodbold efter julepausen, så optages der flere spillere til truppen omkring julepausen.

Vi håber at Malthe sammen med de andre fem spillere fra IFA fortsætter deres flotte udvikling på U13-holdet i foråret 2022.”

Matias Dilau Rosenqvist og Lasse Zimmermann Petersen som begge startede deres fodboldliv i Helsted Fremad er efter ca. 1,5 sæson i IFA blevet udtaget til Hobro IKs elite hold.

Slutteligt er Malthe Damborg også udtaget af Hobro. Malthe spillede sine første år i IFA, hvor han med god fysik, fart og fight var en god spiller at have på holdet. Efter en tur omkring Ommersyssel IF er han nu endt i Hobro med de andre to.

IFA ønsker drengene alt det bedste og en fremragende karriere.

Luk